Uncategorized

Защо децата, живеещи с кучета, страдат по -малко от алергии и астма

Защо децата, живеещи с кучета, страдат по -малко от алергии и астма

Посещавали ли сте образователна конференция на компания за устройства? Как това преживяване добави към грижите, които полагате? Регистрирахте ли се за образователен уебсайт на фармацевтична компания? Каква информация получавате, която би могла да помогне на вашите пациенти? Дали една компания подкрепи вашето изследване или предостави безплатно оборудване на вашата клиника? Проактивно кажете на света защо сте направили този избор, преди ProPublica да започне да ви се обажда. И накрая, ако откриете, че вашите обяснения стават твърде дълги и объркани, това е добър знак, че е време да преосмислите стойността на тази индустриална връзка с себе си и вашите пациенти. Не всичко ще оцелее при пълния блясък на слънчевата светлина, която Върховният съд прогнозира за следващата година."

Защо децата, живеещи с кучета, страдат по -малко от алергии и астма? Малки микроби

Лиз Грейс/Flickr

Проучванията показват, че бебетата, които растат с кучета в дома си, са по -малко склонни да развият астма. Изследователите може би вече са открили една причина. Домашните любимци, по -специално кучетата, могат да предпазят бебетата от ефектите на общ вирус, респираторен синцитиален вирус (RSV).

Бебетата с тежки RSV инфекции имат повишена вероятност да развият детска астма.

Изследователите смятат, че излагането на определени микроби в ранна детска възраст променя ранния състав на чревната флора на бебето и това определя тона за това как развиващата се имунна система ще реагира по -късно в детството. ПОВЕЧЕ ОТ ЛЕКАРА ЩЕ СЕ ВИДИТЕ СЕГА Кучетата намаляват стреса на работното място Посещенията у дома Намаляват астмата Разходи за здравеопазване Наднормено тегло? Вземете куче!

Изследователите хранят мишки с домашен прах от домове с кучета. След това те излагат тези мишки на RSV и установяват, че мишките не показват симптоми на инфекция – възпаление на дихателните пътища и повишено производство на слуз. Те също така сравняват чревните бактерии на мишки, хранени с прах, с мишки, които не са били хранени с прах, и са открили различия в видовете бактерии, живеещи в стомашно-чревния тракт. Тези различия се наблюдават независимо дали нехранените с прах мишки са били изложени на RSV.

Предишни проучвания на тези изследователи са показали, че микробният състав на домашния прах от домове, в които живее куче или котка, е различен от този на праха от дом без домашни любимци.

Изследователите смятат, че излагането на определени микроби в ранна детска възраст променя ранния състав на чревната флора на бебето и това определя тона за това как развиващата се имунна система ще реагира по -късно в детството. Астмата е неподходящо силен имунен отговор към вещества в околната среда (алергени). Ранното излагане и колонизация от полезни бактерии може да доведе до по -спокоен имунен отговор към многото потенциални алергени, често присъстващи в околната среда.

Доказателството, че тази хипотеза е вярна, идва от наблюдението, че хората, които растат във ферми, са по -малко склонни да развият алергии или астма, отколкото техните градски колеги. Смята се, че това идва от излагане на добитък и свързаните с тях микроорганизми.

Бъдещите проучвания ще се опитат да установят дали защитният ефект от притежаването на кучета наистина идва от един или повече специфични видове бактерии и ако да, ще се опитат да идентифицират тези видове.

Изследването е представено на (112 -то) общо събрание на Американското дружество по микробиология (ASM) през 2012 г. на 19 юни в Сан Франциско. Все още не е публикуван в рецензирано списание.

Тази статия първоначално се появи на TheDoctorWillSeeYouNow.com, а Атлантическия партньорски сайт.

Превръзките без мазнини затрудняват проникването на важен клас хранителни вещества в кръвта ви.

rob_rob2001/Flickr

Една от причините хората да ядат зеленчукови салати е, че те са с ниско съдържание на калории. Друга причина е да извлечете ползите за здравето на хранителните вещества и фитохимикалите, открити в тези зеленчуци. Е, ако не ядете правилния вид дресинг за салата, може да се излъжете от част от това добро хранене.

Изследователи от университета в Пърдю хранеха 29 души със салати, които бяха гарнирани с дресинг за салата, направен от три различни вида мазнини: масло, наситени мазнини; рапично масло, мононенаситена мазнина; или царевично масло, полиненаситена мазнина. Количеството мазнина в дресинга е било три, осем или 20 грама.

За да получите повече от яденето на плодове и зеленчуци, те трябва да бъдат сдвоени правилно с дресинги на основата на мазнини. Докато салата с дресинг без мазнини е с по-ниско съдържание на калории, липсата на мазнини води до загуба на някои от ползите от консумацията на зеленчуци. ПОВЕЧЕ ОТ ЛЕКАРА ЩЕ СЕ ВИДИМ СЕГА Добрата новина за бирата Как средиземноморската диета е от полза за тялото и ума, изненада децата ви: Скрийте зеленчуци

След това бяха тествани нивата на мастноразтворимите каротеноиди в кръвта на субектите и изследователите установиха, че превръзките, направени от мононенаситени мазнини превръзки, изискват най -малкото количество мазнини, за да получат максимално усвояване на каротеноидите. Необходими са по -големи количества наситени и полиненаситени мазнини дресинги, за да се постигне същата полза.

Марио Феруци, водещ автор на изследването и доцент по хранителни науки в Purdue, каза, че за да получат повече от яденето на плодове и зеленчуци, те трябва да бъдат сдвоени правилно с дресинги на основата на мазнини. Докато салата с дресинг без мазнини е с по-ниско съдържание на калории, липсата на мазнини води до загуба на някои от ползите от консумацията на зеленчуци.

Изследователите също така установиха, че някои мазнини са дозозависими. Соевото масло, полиненаситена мазнина, е в най -голяма зависимост от дозата, т.е.колкото повече дресинг върху салатата, толкова повече каротеноиди поемат субектите. Маслото, наситена мазнина, също зависи от дозата, но в по-малка степен.

Превръзката, направена от мононенаситени мазнини, като рапица и зехтин, насърчава почти толкова усвояване на каротеноидите при три грама мазнини, колкото при 20 грама мазнини, така че това може да са най -добрите превръзки за хора, които искат както дресинг с ниско съдържание на мазнини, така и ползата от насърчаващите здравето каротеноиди от техните салати.

Каротеноидите са фитохимикали, открити в растителните храни. Те включват съединения като лутеин, бета-каротин и зеаксантин. Каротеноидите придават цвят на растителните храни и действат като антиоксиданти в човешкото тяло. Тялото произвежда свободни радикали, които са вредни съединения по време на нормалния метаболизъм, както и при наличие на инфекция. Вредният ефект на свободните радикали се счита за основна причина за рак, сърдечно-съдови заболявания, дисфункция на имунната система и макулна дегенерация. Антиоксидантните свойства на фитохимикалите спират свободните радикали да увредят организма. Каротеноидите изглежда са един от най -важните видове фитохимикали

Така че, ако търсите причина да спрете да купувате тези по-малко вкусни дресинги за салати без мазнини, това може да е това!

Изследването е публикувано рано онлайн в списанието Молекулярно хранене & Хранителни изследвания.

Тази статия първоначално се появи на TheDoctorWillSeeYouNow.com, а Атлантическия партньорски сайт.

Това, че един лекар не спазва правилата, не обезсилва цялата област на психиатрията.

Скот Бийл/Flickr

Сциентологията напоследък изглежда се справя тежко, какво да кажем за известните дефекти, които включват бащата на лидера и внучката на основателя му. Изглежда, че организацията също е на ръба да загуби Suri Cruise точно когато тя вече е достатъчно възрастна, за да се присъедини към някои от нейните специални ритуали. Дори preglednaprodukta.top медийният титан Рупърт Мърдок, добре запознат с вниманието на теоретиците на конспирацията и парламентарните запитвания, е записан като сциентолози като "страховито, може би дори зло."

Но сциентологията все още се натоварва от сърце в своята епична битка срещу тъмните сили на психиатрията, като понякога отбелязва неоспорими победи на бойното поле. За съжаление, подпомогнати от неволни държавни регулатори и медии, сциентолозите убиват скърцащите стари вятърни мелници, а не драконите, които си представят. Основателят Л. Рон Хъбард разглежда медицинското изследване и лечението на разстройство на мисълта, ненормално настроение и лошо поведение като заплаха за псевдонаучната религия, която той е измислил, за да изясни всички тези въпроси. Л. Рон изпитва толкова много подозрения към психиатрите, чудя се дали основателят на групата не се интересува от това каква диагноза може да му предаде, ако някога го качат на дивана. Нищо чудно тогава, че Сциентологичната църква управлява дъщерно дружество, чиято единствена цел е да дискредитира и демонтира областта на психиатрията. Филиалът лети с доброкачествения псевдоним "Гражданска комисия по правата на човека," което звучи сякаш може да е свързана с ООН неправителствена организация. Групата непрекъснато използва класически пропагандни техники, като изтръгване на всеки миг на заблуден психиатър като емблематично за цялата област. Любима стратегия е нулирането на лошо финансирани държавни институции за психично здраве и обвиняването на клиницистите, които се трудят там за липсата на подходящи ресурси, вместо да се признае недостигът на обществена подкрепа за финансиране на грижи за психичното здраве и пълния набор от подкрепа на общността, необходима за деинституционализация най -болните пациенти. Ако не друго, кампаниите на ЦКПЧ подкопават обществената подкрепа за лечение на психично здраве, особено в страни с по-необичайни представители и лековерни медии. Сциентолозите се надяват да приемете тяхната хлъзгава логика, че тези събития казват нещо за валидността на психиатрията като цяло. Разбира се, те не, не повече от всеки случай на лекарска злоупотреба в която и да е област, в която и да е държава, нарушава валидността на медицината като цяло. Психичните заболявания са болестни процеси, вкоренени в биологията, които все още се изследват от медицински учени, които изискват намеса от лекари по психично здраве, които са в крак с развиващите се научни познания. Одиторските сесии и електронните измервателни уреди Л. Рон не приличат на тази реалност. Така че можете да видите защо всеки критично мислещ читател ще иска да знае кога сциентологията е движещата сила зад всеки даден брухаха. Но читателите на скорошна разследваща поредица от четири статии в Остин, американски държавник вместо това бяха информирани, че завидно безопасното физическо лечение е противоречиво, което се доказва от опасенията на хуманитаристите в CCHR, което беше описано само като "група за наблюдение на психичното здраве." Както докладва държавникът, CCHR успя да накара Тексаския департамент за държавни здравни служби да разследва психиатър Алън Чайлдс за провеждане на изследвания без подходящо удостоверение от борда за преглед на неговата болница. Потребителите на поредицата от вестници, като автора на тази статия в Austinist, могат да бъдат простени за впечатлението, че психиатър от държавна болница е експериментирал активно с опасна форма на електротерапия, наречена Cranial Electrotherapy Stimulation (CES). И все пак всички публични доказателства показват, че нищо подобно не се е случило. Не вярвам, че Държавник или служители на Тексас знаеха, че те също служат като функционери в една сциентологична кампания. Ако е така, мисля, че ролята на сциентологията щеше да пробие поне в една от четирите статии на държавниците: 19 май 2012 г .: Използването на електрическо устройство при пациенти от държавна болница подлага на проверка 31 май 2012 г .: Групите поставят под съмнение валидността на формулярите за съгласие по електротерапия, юни 6, 2012: Записи: Държавните служители бяха информирани за изследване на електротерапията в държавната болница 12 юни 2012 г .: Доктор, обвинен в неодобрени изследвания при напускане на държавната болница Статиите съобщават как ЦКХР се оплаква на държавните служители, че д -р Чайлдс публикува две проучвания (2005 и 2007 г.), включително пациенти от Държавна болница в Северен Тексас без одобрение от институционален съвет (IRB). Д-р Чайлдс работеше с популация от възрастни с интелектуални затруднения, склонни към насилие, което други държавни съоръжения не биха могли да лекуват, насочвайки ги към заведението в Северен Тексас поради звеното за управление на поведението с висока сигурност. Д -р Чайлдс осъзна, че лечението с CES намалява броя на насилствените изблици без значителни странични ефекти, нещо, което лекарствата не могат да направят за тези пациенти. Той направи CES част от рутинната си медицинска практика, за да използва възможно най -малко лекарства. Когато е решил да докладва своя опит на други, е трябвало да отиде в IRB за ОК – група от медицински и представители на общността, които оценяват изследователските проекти за всеки потенциален риск за участниците. IRB имат правомощието да налагат изцяло вето на проекти или да изискват промени в протоколите за изследване. Тексаските служители бързо установиха, че не съществуват одобрения на IRB за двата документа на д -р Чайлд и тяхното разследване се засили оттам. Както бе съобщено в последната статия, д -р Чайлдс подаде оставка. Той вече беше прекратил практиката си в болницата преди този епизод. Той не отговори на Държавник за коментар (нито на държавното запитване, изглежда). Ръководителят на Фармацевтичния колеж на Тексаския университет проявява особен интерес към Държавник статии. Дийн Лин Крисън предостави статистическа и изследователска помощ при проектирането на някои от изследванията на CES на д -р Чайлд в края на 80 -те години и беше шокиран да прочете как старият му сътрудник е излязъл от релсите. Тогавашните му изследвания включват одобрения на IRB. Но когато обясних на д -р Крисмон, че сциентологията успешно се е насочила към стария си партньор в изследването, тяхното участие моментално смекчи неговата интерпретация на статиите във вестниците. Администратор на пълен работен ден, много след кратката му връзка с д -р Чайлдс, д -р Крисмон продължи да прекарва значителна част от своята изследователска кариера, оценявайки методологии за подобряване на грижите в обществените системи за психично здраве. Той и екипът му понякога са били обект на прессъобщения на CCHR, които според него са изкривили рекорда му. Това, което предизвика гнева на служителите на държавните болници, липсата на одобрение от IRB, беше малко движеща се цел, посочи д -р Крисмон. През по -голямата част от кариерата на д -р Чайлдс одобрението на IRB не би било стандарт за типа изследване, което той провежда. Д-р Чайлдс използва технология, одобрена от FDA за повече от 30 години, за лечение на депресия, тревожност и безсъние и чиито единствени известни странични ефекти (като главоболие и изтръпване) са толкова редки, доброкачествени и самоограничаващи се, че биха им завидяли повечето фармацевтични продукти. CES премина последния си преглед на безопасността на FDA точно през март миналата година. Д -р Чайлдс получи одобрение за използване на устройството (продавано като Alpha Stim) от терапевтичния комитет на неговата болница и от неговия етичен комитет, след което получи подходящо съгласие от всеки пациент преди употреба. Той продължи да прави този стимулатор част от рутинната си практика, като установи, че той помага за намаляване на агресията. Затова той започна да го използва за този проблем все повече и повече. Други лекари последваха примера.Това е много честа еволюция в рутинната медицинска практика, наблюдавана при всякакъв брой устройства, процедури и лекарства. Всички лекари използват лечение "извън етикета." Това не е експеримент. След това д -р Чайлдс решава да събере своите случаи и да докладва за успеха си, за да могат други лекари да обмислят да го пробват сами. Няма съмнение, че IRB би одобрил проучването, всъщност те най -вероятно биха издали а "отказ." Когато един лекар използва свои собствени клинични данни и маскира всяка информация, която би могла да идентифицира отделните засегнати пациенти, по същество няма риск за пациентите.